Кошница

0.00 лв(0)

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за поръчки над 50 лв.

 Сайтът е спецализиран в продажбата на сребърни и стоманени  бижута и аксесоари за тях. В онлайн магазин nefertitisilver.com ще откриете най-новите модели бижута на достъпни цени за всеки клиент. Нашата мисия е постоянно да добавяме нови бижута в магазина си които са в крак с модните тенденции и са в състояние да удовлетворят и най-взискателния клиент.  За нас е важно клиентите да останат винаги доволни от направената покупка, както и с обслужването което удостояваме  всеки наш клиент. 


 nefertitisilver.com е директен вносител на сребърни пръстени, колиета, гривни, обеци, комплекти и аксесоари . Всички бижута, които предлагаме в нашия онлайн магазин са изработени с изключителна прецизност и качество с проба на среброто 925,Разнообразието ни от бижута гарантира богат избор за всеки стил, вкус и всеки повод. Целта на нашия онлайн магазин е постоянно да обогатяваме своята колекция от пръстени, колиета, гривни, обеци за да може всеки клиент да открие своето любимо бижу. Продуктите които ще намерите при нас, са с гаранция за високо качество и прецизна изработка на конкурентни цени за българския пазар. Всичките бижута са придружени със сертификат, който Ви гарантира качеството на изработката и гаранция.

Важно за нашите клиенти !!!
Преди да изпратим закупен от Вас артикул, наш служител оглежда и тества всяко едно бижу. Дефектни или бижута които имат каквито и да било фабрични недостатъци никога не изпращаме!
Всеки клиент закупил бижута от нашият магазин получава сертификат към него, с който може да върне избраният от него артикул в срок от 15 дни съгласно закона. 

За контакти:

0899971092
office@nefertitisilver.com